Limburg-topic

Aangezien ik weer in Limburg woon na 6 jaar maar geen leuke hippe plekjes weet, dacht ik dat misschien een topic leuk en handig is!

2 likes

Alle clevers locaties

9 likes

In “onze” plaats is weinig veranderd! Je kunt op veel plaatsen gezellig zitten, drinken en borrelen. Verder is het hier niet zo hip :grin:

2 likes

Imho: nee. Maar dat is heel persoonlijk natuurlijk. Venlo heeft nu wel een hele hippe sneakerplek: Calico Jack, topwinkel!

Uiteten bij ‘bij de buren’ is mijn favo hier in de stad, geweldige gin collectie hebben ze ook. Wel altijd reserveren!

1 like

Heb wel nog een tip voor Roermond, niet echt meer Noord Limburg maar soit. Mr Sammi, ZO 'N LEKKERE COCKTAILS wel duur, but lovely. Zit in de ECI

3 likes

Ik ben een evenement aan het organiseren en ben opzoek naar een toffe locatie! Ong 80 personen, savonds met een diner. Ik dacht al aan een theater, kerk, vliegveld. Vroeg me af of jullie nog andere tips hebben!

Lief!

Bij de buren is ook een van mijn favoriete lunchplekjes! Verder: Milk & Cookies om te ontbijten, Smitje & Snippie om te lunchen en Spek&Bonen met kindjes erbij. High wine van Cabillaud is :heart_eyes: en echt genoeg ook als avondeten.

Kledingwinkels: Feminine & Sophisticated en curated By Marie.

Ga nog even nadenken over andere tips!

Moet in Noord Limburg zijn? Waar ongeveer?

Domani in Venlo, zo moooooi qua locatie of Galerie de Hoeve? Domani is wel kut met parkeren, de Hoeve niet.

2 likes

Toverland kan wel als feestlocatie! Heb er gewerkt :slight_smile:

1 like

Beachclub Degreez in Panheel. Misschien iets uit de richting, maar heel mooi.

2 likes

Vind het zelf alleen niet heel sfeervol bij toverland, heb er eens een bedrijfsfeest gehad :p. Wel leuk want houten achtbaan ging speciaal open haha

Hoe lang geleden was dat? Ligt echt aan de ‘zaal’ waar je dan bent. Voor 80 man hebben ze best sfeervolle plekjes in het park. Voor meer mensen, is het idd minder sfeervol. Haha ja wel uniek zo met de attracties erbij. Alleen minder leuk om dan te werken, kotsende en zatte mensen in de theekopjes etc…

Was binnen bij de zweefmolen, 5 jaar geleden denk ik? Wel al lang terug dus XD

Meer dan 80 man ook wel denk ik!

1 like

Ooooh dan is het zoveel anders nu haha, ze hebben nu hele leuke gethematiseerde gebieden erbij he, waar leuke plekjes zijn gecreëerd. Is veel veranderd :slight_smile:

Midden tot zuid ergens!

Ik zou bij Toverland deze locatie aanraden als het in de zomer/lente is: https://www.toverland.com/business-events/evenementlocaties/katara-plaza/

Anders zou je kunnen kiezen voor de biergarten, ook erg leuk!

Bedankt dat jullie meedenken! Ga het morgen eens opzoeken :slight_smile:

1 like

Heb ook eens een feest bij de Hoeve gehad, was ontzettend leuk daar! Ook goed eten.

1 like