Hondentopic

Praat hier over je harige viervoeter!

6 likes

Nee wel fijn denk ik als ‘ie is afgeschermd. Mijn hond heeft een nogal herkenbare naam :smile:

3 likes

Heeft iemand wel eens zo’n cooling vest geprobeerd? Heb dat wel eens zien liggen maar nooit gekocht maar zou eigenlijk wel ideaal zijn. Mijn hond vindt 10 graden en zon eigenlijk al wat te warm, dus laat staan dit weer.

1 like

Nooit geprobeerd, maar ik heb wel zo’n blauwe schelp van de action gevuld met water. Dan kan ‘ie daar in afkoelen als het warm is.

Ja haha die heb ik ook! Volgens mij elk hondenbaasje. Hond durft er alleen niet in. :stuck_out_tongue:

Mijne eerst ook niet maar mijn balkon is smal dus ik legde een bal aan de overkant toen moest hij er wel doorheen haha

1 like

Als ik hem heel erg aanmoedig doet hij wel een pootje er in maar hij zal er niet vrijwillig ingaan om af te koelen. Vorig jaar stond dat ding weken buiten met water er in en de dag dat ik dacht ik ruim m op en het water er uit had gegooid ging hij er ineens inzitten. :upside_down_face: Ook zo’n cooling matje gekocht vorig jaar bij de action maar vond hij ook raar. Zo’n hesje heeft hij iig minder optie om nee boe eng te zeggen :stuck_out_tongue:

1 like

Ik meld me hier ook weer :smile: mijn favo topic

Mijn ene hond is dol op die schelp en de ander vind het vreselijk, terwijl zij juist van zwemmen houdt. Niet vies genoeg denk ik.

Cooling vesten en matjes vonden ze hier helemaal niks, maar de halsbanden werken wel goed! Je hebt trouwens ook polsbandjes, voor de mensch. Heerlijk.

Ik meld me ook! Artis was vannacht de eerste nacht bij ons en het gaat al best wel goed. Vind het allemaal wel heel heftig, maar dat had ik ook wel verwacht haha.

Vannacht wel 0 foutjes gemaakt met plassen en ons echt alleen wakker gemaakt als hij echt moest. Vandaag lijkt hij wel ineens veeeeel aanhankelijker dan gisteren, dus ben benieuwd hoe het vannacht gaat zijn.

1 like

Haha, mijn hondjes gaan ook niet vrijwillig in een bak water. De een weet niet hoe snel ze er weer uit moet gaan, de ander blijft wel even staan als je hem er in zet, maar zelf gaan ze niet hoor.
Terwijl ze rustig gaan zwemmen als we met een groep honden zijn en een deel gaat het water in…

Mijn favo topic jeej! Heb er zelf geen 1, maar ik wil (later) wel heeeeeeeeeeeel graag

1 like

Mijn hond vind die cooling matjes ook niets. Hij heeft er 1x heel even op gelegen en daarna ging ie er niet meer op. Liggen op net nat gesproeide tegels vind Max wel weer fijn. Hij is groot fan van water, dus ook hier in de tuin een blauwe schelp :+1:t2: Cooling bandjes/bandanas oid nog niet geprobeerd.

Ben nieuw hier op het forum. Wat voor hond hebben jullie?

@Sedana ik ga eens kijken voor zo’n halsbandje! Hij heeft sinds een paar weken ook een nieuw y tuig met een wat dikker stuk op de borst, maakte dat nu ook wel eens nat voor we gingen wandelen! Vond dat ook wel slim van mezelf :stuck_out_tongue_winking_eye:

29 likes

Ooooh wat een knapperd! Wat is het voor ras en hoe oud?

Hij is nu 7 maanden oud. En qua ras is hij een chihuahua kruising. We weten alleen niet wat voor ander ras er in zit haha

1 like

17 likes

18 likes

Artis heeft ineens besloten dat hij toch wel gewoon uit zichzelf in huis kan slapen :heart_eyes:

En nog een foto omdat ik m gewoon zo cute vind.

25 likes

Wat een knapperds! Leuk, zoveel verschillende honden.
Dit is Max (een Vizsla). Vandaag 1 jaar geworden :tada:

25 likes